Csokoládét temperáltam, és a legegyszerűbb változattal kezdtem. Semmi extra töltelék, csak egész mandula, és aszalt áfonya került a csokikba. Azért, hogy legyen valami különlegesség is benne, előbb egy 70%-os csokoládét vettem a kezembe. Erre került az áfonya vagy a mandula annak megfelelően, hogy milyen forma lett használva. Majd jött a fehér csokoládé.
És a másik, ami a konyhámban készült, az csak most lett kész. Bízva abban, hogy az ünnepelt nem néz fel ide, mert miért is tenné, teszek képet róla. Citromos tortalap, és nagyon citromos krém. A díszítéshez annyi segédletet kaptam, hogy hófehér alap lila díszekkel. Hát ez lett belőle:
Gyönyörűek lettek a bonbonjaid! Mehetek hozzád kurzusra? :)
VálaszTörlésKöszi! Csak ha én is mehetek hozzád tortadíszítés kurzusra. :)
VálaszTörlésMegbeszéltük! ;-)
VálaszTörlés